2021. október 18. 07:00 - Danube Institute

Visszatértünk!

Megújult külsővel, továbbra is komplex, igényes és friss tartalommal számíthattok ránk. Mert nem mindegy, mi történik körülöttünk!

logo_1.jpg

Mindenkinek, így blogunknak is szüksége van időnként megújulásra, átalakulásra, felfrissülésre. A mi életünkben most jött el ennek az ideje.

A tartalom szinte változatlan marad, egy részben megújult csapattal továbbra is szállítjuk nektek a nagyvilág és Európa legfontosabb híreit, véleményeit.

Írásaink ugyanakkor komplexebbek lesznek,

mindegyikben találtok majd vagy egy, a témában releváns politikusi véleményt, vagy egy olyan ábrát, diagramot, amely segíti az adott téma megértését.

Megújult a blog külseje is: haladva a korral egy fiatalosabb, átláthatóbb, reményeink szerint könnyebben olvasható dizájn mellett tettük le a voksunkat. Emellett mostantól megtaláljátok a kezdőoldalon a legnépszerűbb cikkeinket is.

Írásainkat pedig rovatokba rendeztük a könnyebb visszakereshetőség érdekében.

A európai területről szóló cikkeket az "Európa", minden más terület írásait a "Nagyvilág" rovatban találjátok. A "Közös ügyeink" kategóriába pedig azok a munkák kerülnek, amelyek valamilyen területhez nem feltétlenül köthető, de nagy közérdeklődésre számot tartó ügyről szólnak, legyen az akár a migráció, akár az LMBTQ témák, vagy világkereskedelmi kérdések. Emellett az éppen legfontosabb, legfelkapottabb témákról szóló írásainkat egy # jelölés mögött, egy csokorba szedve is megtaláljátok ezentúl!

Reméljük a változtatások elnyerik tetszéseteket és továbbra is hű olvasóink maradtok! Mert ahogy eddig, ezután is valljuk: nem mindegy, mi történik körülöttünk.

Danube blog csapata

komment
süti beállítások módosítása