2015. május 23. 10:01 - Danube Institute

Hogyan teremtsünk növekedést? − Free Market Road Show Budapest

szabad_piac.jpg

Kísértet járja be Európát − a tartós stagnálás kísértete. A 2008-as pénzügyi válság óta Európa legtöbb gazdasága nem épült fel újra teljesen és a gazdasági előrejelzéseik is kiábrándítóak. A növekedés hiánya kapcsán mindig előkerül a vállalkozások kérdése. Hogyan tudja felszabadítani Európa a kreatív erőit?

A 2015-ös Free Market Road Show május 27-én Budapestre érkezik. Fontos nemzetközi előadók, ismert közgazdászok, vezető politikusok és üzletemberek vesznek részt a road show-n, hogy alapvető vitatémákról beszélgessenek.

A budapesti Free Market Road Show helyszíne és időpontja:

Budapest Music Center, 1093 Budapest, Mátyás utca 8.
2015. május 27, szerda 14.00h és 17.30h között.

A konferencia nyelve: angol.

Az eseményre való regisztráció az alábbi linken lehetséges.

A Danube Institute és az Austrian Economics Institute által közösen szervezett esemény két témára fog fókuszálni.

1. Panel: Nőni vagy nem nőni? A tartós stagnálástól a robusztus fejlődésig

Nyitóbeszéd: Pieter Cleppe (Open Europe)

Panelisták: Bod Péter Ákos (Corvinus Egyetem, a Magyar Nemzeti Bank korábbi elnöke); Barbara Kolm (igazgató, Austrian Economics Center); Ron Manners (ügyvezető igazgató, Mannwest Group)

2. Panel: A vállalkozások és ellenségeik: hogyan szabadítsuk fel kreatív energiáinkat?

Nyitóbeszéd: Benjamin Powell (igazgató, Free Market Institute, Texas)

Panelisták: Hannes Enthofer (Partner Finance Trainer Luxembourg s.á.r.l.); Orbán Krisztián (alapító-igazgató, Oriens Investments); Christof Zeller-Zellenberg (elnök, Europa Institut)

Az Austrian Economics Center (AEC) a világ több mint 60 agytrösztjével és egyetemével működik együtt Európa és a Kaukázus területén, továbbá olyan nemzetközi partnerekkel dolgozik együtt, mint a Liberty Fund, a Global Philanthropic Trust, a European Students for Liberty, a Ruefa és a Hayek Institut.

Az AEC 8. Annual Free Market Road Show című rendezvénysorozata április 13-tól május 27-ig turnézik Európa és a Kaukázus 35 fővárosában, Skandináviától Törökországig, Spanyolországtól Ukrajnáig.

További információk a Free Market Road Show-ról.

 

komment
süti beállítások módosítása