2022. január 04. 07:00 - Danube Institute

Konkrét eset bizonyítja, hogy transzneművé nevelik a gyerekeket egyes amerikai iskolákban

Rod Dreher, intézetünk korábbi vendégkutatója, a The American Conservative magazin főszerkesztője perre biztatja azokat a szülőket, akiknek a gyermekét az iskolája transznemű nevelési módszerekkel manipulálta.

transzdreher_nyito.png

A kaliforniai Spreckels Union School District nemrég nyilvános találkozót tartott, amelyen néhány szülő engedélyezte az igazgatótanácsnak, hogy transznemű neveléssel manipulálják a kiszolgáltatott diákok elméjét. Dreher elmondása szerint ugyanakkor szerencsére voltak épeszű anyukák is a gyűlésen, akik megpróbálták felébreszteni ezen elvakult, perverz emberek elméjét.

  

Dreher cikkében Abigail Shrier egyik történetét is elmeséli. Eszerint egyes kaliforniai iskolák tanárai titokban azt tervezték, hogy rávegyék a gyerekeket a transz identitásra a szüleik háta mögött. Abigail elmondta, hogy a múlt hónapban a California Teachers Association (CTA) konferenciát tartott, amelyen

tanácsokkal látta el a tanárokat, hogy hogyan kell becsempészni a nemi identitás és a szexuális irányultság kérdéseit az oktatásba, a szülők, a konzervatív közösségek és az iskolaigazgatók háta mögött.

A konferencián felszólalók olyanokat meséltek, hogy hogyan felügyelték a diákok Google-kereséseit, internetes tevékenységét és a folyosói beszélgetéseket, hogy minél hatékonyabban tudják meghívni a hatodikosokat az LMBTQ klubokba, miközben aktívan eltitkolták e klubok tagsági listáját a résztvevők szülei elől.

Dreherhez ezután érkezett a konferencia résztvevői által hitelesített dokumentum és hangfájl is, amely ritka betekintést engedett a CTA teltházas Palm Springs-i októberi rendezvényébe: a „2021 LGBTQ+ Issues Conference, Beyond the Binary: Identity & Imagining Possibilities” című, bevált gyakorlatokat bemutató konferencia során különböző műhelymunkákat kínáltak.

Az egyik ötödik osztályos tanár, C. Scott Miller előadásában például arra ösztönözte a tanárokat, hogy

legyen bátorságuk a biztonságos környezet megteremtésére, amely elősegíti a szexuális irányultság, a nemi identitás és a megnyilvánulás felfedezését.

Azonban a középiskolás gyerekek kevésbé rajongtak azért, hogy ebéd közben a tanáraikkal ülve megbeszéljék szexuális irányultságukat és nemi identitásukat. Így az elborult konferencián lévő tanárok a 2020-as tanév végén elkezdtek gondolkodni, hogy mi lenne a megoldás. Elkezdték nyomon követni a gyerekeket: amikor virtuálisan oktattak, megnézték a gyerekek Google keresési előzményeit. A gyerekek internethasználatának elektronikus felügyeletén túl az osztályteremben a gyerekekkel kapcsolatos megfigyeléseiket – a hallható beszélgetéseket – is arra használták, hogy meghívják ilyen csoportokba a tanulókat.

Sok szülő ugyanakkor ellenzi ezeket a klubokat. Jessica Konen, akinek lánya a Spreckels USD iskolájába járt, mesélt az Epoch Timesnak a tapasztalatairól. Jessica azt állítja, hogy az egyik tanár rábeszélte a lányát, hogy csatlakozzon egy ebédidős „Egyenlőségi Klubhoz”, és elkezdte arról győzködni, hogy transznemű. A hatodik osztály vége felé a lánya azt mondta az anyukájának, hogy lehet, hogy biszexuális, majd a hetedik osztály közepén Jessicát behívták az iskolába, hogy leüljön a lányával, egy tanárral és az iskola igazgatójával. A tanár azt mondta az anyukának, hogy a lánya transznemű. Jessica csak ült az asztal másik oldalán, és próbála feldolgozni a hallottakat.

A másik oldalról pedig folyamatosan dühös pillantásokat kapott, amikor a ,,HE” helyett az eredeti névmást ,,SHE” használta a lányára.

drehertransz_belso.png

A tanár azzal vádolta Jessicát, hogy nem támogatja érzelmileg a lányát, akit új néven és férfi névmással kell hívni, és innentől kezdve az uniszex mellékhelyiséget fogja használni az iskolában. A tanár folyamatosan gúnyos vigyorral beszélt a meghökkent anyukával, akivel a lánya soha korábban nem osztotta meg a nemével kapcsolatos kételyeit.

Ha mindez nem lett volna még elég, a találkozót követő pár napon belül a rendőrség megjelent az ajtajában, és közölte vele, hogy panaszt tettek rá a Gyermekvédelmi Szolgálatnál. A rendőrök ki is hallgatták két gyermekét, és megkérdezték őket, hogy el akarnak-e költözni az anyukájuktól.

Dreher cikkében felhívja a konzervatív olvasótábor figyelmét, hogy ha meg akarják nyerni ezt a csatát, ahelyett, hogy csak hümmögnek a történteken, tudniuk kell, hogyan cáfolják meg kritikusaikat. Hiszen ezt nem engedhetik meg az Egyesült Államokban - és sehol máshol sem -, de közben mégis ezeknek a „gyereklopó szörnyeknek” az oldalán áll az Egyesült Államok elnöke, a hír- és szórakoztató média és számos oktatási intézmény. Mindannyian felsorakoztak az anyukák és apukák ellen.

Szemlézte: Spiesz Bianka

Tetszett a cikk? Hasonló tartalmakért kövess minket a Facebookon!

süti beállítások módosítása