2021. július 01. 07:00 - Danube Institute

Korai klimaxon esett át a hormongátló beavatkozás miatt egy 15 éves kislány

Az utóbbi hetekben rendkívül sok kritika érte Magyarországot a külföldön homofób törvénynek nevezett, kiskorúan védelméről szóló pedofiltörvény miatt. Az Európai Unió Bizottságának elnöke, Ursula von der Leyen például úgy állította be, mintha az megtiltaná a homoszexuális és transzneműek számára, hogy úgy éljenek az országban, ahogyan szeretnének. Most egy újabb példa igazolja a magyar jogszabály létjogosultságát.

 transz_nyito.png

A törvény ugyanis mindössze a 18 éven aluli tinédzserekre és gyerekekre vonatkozik és a következőket állítja: „...a gyermeki jogok biztosítása érdekében tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint

olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.

A Daily Wire cikkében bemutatott egy újabb esetet, amely alátámasztja a tényt, hogy a gyerekek védelme érdekében valóban fontos betiltani az olyan tartalmakat, amelyek arra bátorítják a 18 év alattiakat, hogy változtassák meg a biológiai nemüket.

Egy Ausztráliában élő anyuka, Carolyn Tate elkezdett hormongátlót szedetni 15 éves kislányával miután 12 éves korában bejelentette, hogy nem érzi magát lánynak és fiú szeretne lenni. A hormongátló injekciókat olyan gyerekek számára adják, akik még túl fiatalok ahhoz, hogy egy nemváltoztató műtéten essenek át.

Tate kislánya hetekkel a beavatkozás után - 15 évesen - a változó korral járó klimax kellemetlen tüneteit érezte, majd később kiderült, hogy a hormongátló hatására valóban tinédzserként esett át a menopauzán.

Az ausztrál anyuka azonban nem törődve azzal, milyen súlyos egészségügyi következményei lettek gyermekének, a beavatkozás után tovább folytatja kezelését és elhatározta, hogy 16 éves korától tesztoszteron hormonokat fog beadatni kislányának.

A hormongátló injekció további súlyos mellékhatásai közt szerepel a csontritkuláshoz vezető tünet, az alacsony csontsűrűség, emellett a túlzott tesztoszteron beadása meddőséghez is vezethet.

transz_belso.jpg

Ezek után felmerül a kérdés, hogy valóban a nemi identitásukat megkérdőjelező gyerekeket akarja segíteni az LMBTQ mozgalom erőszakos propagandája? Ennek alapján ugyanis a szülőknek, ha 18 év alatti, akár 5 éves gyerekük úgy érzi, hogy a biológiai nemétől eltérő nemi identitással rendelkezik, azonnal, gondolkodás nélkül súlyos következményekkel járó „kezelésnek” kell alávetniük. Eszerint azonban a szülőknek abban az esetben is a gyerek akarata szerint kellene dönteniük, amikor 5 éves csemetéjük úgy érzi, hogy kárt akar magának okozni és be akarja dugni az ujját a konnektorba.

Köztudott, hogy kisgyerek és pubertás korban nem elég érettek érzelmileg a gyerekek, hogy olyan, életüket meghatározó döntést hozzanak, mint a nemi identitás megváltoztatása, a transzneművé válás, így,

ha a mozgalom valóban foglalkozna a gyerekekkel, akkor azért harcolna, hogy csak 18 évesen, felnőttként dönthessenek a fiatalok a nemváltásról, amikor már tisztában vannak elhatározásuk súlyával és azzal, milyen egészségügyi kockázatai vannak a beavatkozásnak.

A törvény elleni tiltakozás alapján tehát csak várnia kell a fiataloknak, hogy legálisan is olyan tartalmakat nézzenek, amelyek a többi közt a nemváltoztatásra buzdítanak, mint ahogy a hazai és a nemzetközi jogszabályok többsége szerint arra is várni kell 18 éves korig, hogy házasodhasson, legálisan alkoholt fogyaszthasson és jogosítványt szerezhessen a fiatal.

Felmerülhet tehát a kérdés: miért tartja ilyen fontosnak az LMBTQ lobbi és az amellett kiálló országok és szervezetek, hogy már gyerekként lehessen dönteni a szexuális orientációról és nemváltoztatásról és miért akarja ilyen erőszakosan szexualizálni és befolyásolni a kiskorúak gondolkodásmódját?

Arról, hogyan váltak a gyerekek a genderpropaganda áldozataivá korábbi, blogunkon található cikkünkben olvashatnak.

Szemlézte: Morvay Sáron

komment
süti beállítások módosítása