2019. november 11. 12:23 - Danube Institute

Vigyázz, mit tweetelsz!

Bár lehet, hogy kevés kanadai van tisztában vele, de a legutóbbi választás már egy új szabály hatálya alatt zajlott. Az internetes álhírek terjesztését tiltó törvényről van szó – kezdi cikkét Evan Dyer a CBC News online felületén.

Tovább
komment
2019. november 11. 12:12 - Danube Institute

Trump az újbóli nagyhatalmi versengésre készíti fel Amerikát?

Donald Trump se nem háborúmániás, se nem izolacionista. Egyszerűen csak arra játszik, hogy az először felépített feszültséget kedvező feltételek mellett feloldja. Ezen felül pedig fel akar készülni a jövőben esetleg megjelenő veszélyekre – kezdi véleménycikkét James Jay Carafano a National Interest…

Tovább
komment
2019. november 11. 11:48 - Danube Institute

Boris vagy Nigel: kire szavazzon, aki Brexitet akar?

Decemberben újabb általános választásokra kerül sor Nagy-Britanniában, ami felveti a kérdést: kire szavazzanak azok, akik mihamarabb kint akarják látni az országot az Európai Unióból? Douglas Carswell, a UKIP volt képviselője megadta a választ a Spectator hasábjain.

Tovább
komment
2019. november 11. 11:38 - Danube Institute

Hatalmas összeg vándorolt vissza az ausztrál háztartásokba

Az Ausztrál Pénzügyi Fellebbezési Hatóság (AFCA) még csak tavaly nyitotta meg kapuit, de máris jelentős összeggel tudott hozzájárulni az anyagilag károsult ausztrál háztartások helyreállításhoz – írja a FinanceFeeds pénzügyi-kereskedelmi hírportál.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása